Termékajánló
Termék részletek


FabroStone Gipsz impregnáló 1 Literes

FabroStone Gipsz impregnáló 1 Literes
2 990 Ft/db

FABROSTONE GIPSZ IMPREGNÁLÓ impregnálószer gipszes(beltéri) falburkolatokhoz


Anyagszükséglet 1liter 5-6m2


A termék szállítási határideje 1-2 hét

 • Hatóanyag tartalom: 8-10 s%
  Sűrűség: 25 ºC-on kb. 0,99 g/cm3
  pH: kb. 7

  Alkalmazás

  A FABROSTONE IMPREGNÁLÓ vakolat és tégla impregnálószer kiváló vízlepergető szer. Sokféle ásványi felületre ajánljuk, pl.: mészhomoktégla, ásványi alapú nedvszívó vakolatok, hagyományos tégla. A kezelt felületek vízlepergetővé válnak, miközben az építőanyag eredeti páraáteresztő képessége nem változik. Használatával elkerülhetőek a nedvesség okozta károk (koszolódás, fagyás, repedés, mállás, mészkivirágzás, penészesedés, algásodás, mohásodás).

   

  Tárolás

  A FABROSTONE IMPREGNÁLÓ eredeti, zárt edényben 0-30 ºC között legalább 24 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan. Tárolás alatt felszíni krémesedés jelentkezhet, de ez rövid idejű rázással vagy keveréssel megszüntethető és a termék minőségét nem befolyásolja.

  Feldolgozás

  A kezelendő felület tiszta és szemre száraz legyen! Az anyagot csapadékmentes időben, +10 ºC fölött szabad felhasználni. Az impregnálással konzerváljuk az építőanyag felszínét, ezért ha koszos felületre hordjuk fel az anyagot, úgy a szennyeződés később a felszín károsodása nélkül nem, vagy csak nehezen távolítható el! A szert ecsettel, teddy-hengerrel, szivaccsal vagy locsolással lehet a kezelendő felületre felhordani. Mindig legalább két rétegben kell alkalmazni, „nedves a nedvesre” eljárással (az első réteg ne száradjon meg a második réteg felhordása előtt!) Alkalmazható mártással is, de az ily módon kezelt építőanyag később csak speciális tapadóhidakkal ragasztható! Amennyiben fugázott felületet kívánunk impregnálni, úgy a fugázást is kezeljük le a szerrel, így az is vízlepergetővé válik. A teljes vízlepergető képesség 24 óra – 1 hét elteltével alakul ki.

  Figyelem: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Használat előtt mindig végezzünk próbakezelést egy eldugott helyen!

 • Márka
  FabroStone
Webáruház készítés