Termékajánló

LEIER Kéményrendszerek

Főkategória >LEIER Kéményrendszerek

A LEIER kéményrendszerekről.

 

Az elmúlt évtizedekben a tüzelőberendezések folyamatos fejlődése és bővülése az égéstermék-elvezetők esetében is megkövetelte a legújabb
technológiák és szerkezeti megoldások alkalmazását. A hagyományos, falazott, egyhéjú kémények már nem felelnek meg a jelen kor
követelményeinek. A korszerű tüzelőberendezésekre jellemző alacsony égéstermék-hőmérséklet következtében nem biztosított az ilyen
régi kémények rendeltetésszerű működése, a kondenzvíz képződés és a savas hatás pedig jelentős szerkezeti károsodást okoz. Természetesen
a legújabb tüzelőberendezések mellett továbbra is széles körben elterjedtek a hagyományos berendezések, kandallók, cserépkályhák,
vegyes tüzelésű kazánok, stb.
A fentiekből adódó eltérő igényeknek és igénybevételeknek megfelelve a LEIER olyan kéményrendszereket kínál amelyek a napjainkban előforduló
bármely tüzelőberendezés esetén megfelelő, korszerű megoldást jelentenek az égéstermék hatékony és biztonságos elvezetésére.


Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A LEIER kéményrendszerek előnyei:

Komplett rendszer

Az innovatív Leier kéményrendszerek megfelelnek az új MSZ845 számú szabványnak, amely alapján 2010 decembere óta csak rendszerengedéllyel rendelkező kéményeket szabad beépíteni.

Megoldás minden tüzelési módra

A Leier kémények típusválasztékát úgy alakítottuk ki, hogy mindenfajta tüzelőanyaghoz mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb megoldást. Kéményrendszereink közül választhat fa-, és vegyestüzeléshez, gáz-, vagy olajfűtéshez, illetve a bioenergiával való tüzeléshez kéményt.

Természetes anyagokból készül

A természet adta anyagokat felhasználva terveztük kéményrendszereinket. A jó hőszigetelését biztosító agyag golyók, valamint agyagból égetett samottcsövek, vagy ásványi anyagokból nyert hőszigeteléseink a hagyományok tiszteletét tükrözik, melyeknek a legkorszerűbb gyártástechnológiával való ötvözése együtt jelentenek természetes és egyben műszakilag tökéletes megoldást.

Egyszerű, gyors építhetőség

Kéményrendszereinknél az építőkocka-szerűen egymáshoz illeszkedő elemeknek, és az illusztrált beépítési útmutatónak köszönhetően egyszerűen felépíthetőek.

Nedvességre, savra ellenállóság

A kerámia cső garantáltan képes több évtizedig is ellenállni a kémény üzemelése során keletkező, előforduló káros folyamatoknak.

Megbízhatóság

Kéményeink a fejlesztéseknek, alkalmazott anyagoknak köszönhetően a legmostohább körülmények között is észrevétlenül és megbízhatóan működnek. Kéményrendszereinknél társaságunk 33 év garanciát vállal azok kiégés-biztonságára és savállóságára. A kéményeink valós élettartama ennek akár a dupláját is elérheti.

Egy kéménytest alkalmazásával több tüzelési mód

Magyarországon csak a Leier kéményrendszerek nyújtanak olyan nagyfokú tervezői, kivitelezői szabadságot, amely biztosítja, hogy egy kéménytestben variálni lehessen két különböző kéménytípust (kétkürtős kémény alkalmazása esetén).

Kombinálhatóság szellőzéssel

Kéményrendszereink biztosítják, hogy a szellőzős köpenyelemeink választásával a lakóterünk gravitációs, mesterséges szellőztetését megoldjuk. A szellőzőkürtő egyúttal alkalmas különböző technológiai- és egyéb vezetékek (mint TV-kábel, riasztóvezeték, stb), akár utólagos, födémbontás nélküli elhelyezéséreis.

W3G

A korszerű, szilárd tüzelőanyagokkal üzemelő készülékeknél (pellet- vagy faapríték tüzelés, faelgázosítás, biobrikett stb.) a legújabb követelményeknek megfelelő kémény szükséges; hiszen egy begyújtási cikluson belül előfordulhat a nedvesség kicsapódása a kéményben, a fűtés egy másik fázisában pedig a koromégés (spontán kéménytűz).


Webáruház készítés